Nautinto

Caldera Spas ulkoporealtaiden miellyttävästi muotoillut istuimet sekä tehokkaat ja monipuoliset hierontaominaisuudet rentouttavat kehon ja mielen.

Mukaavaa yhdessä olemista

Ulkoporeallas soveltuu niin rentoutumiseen raskaan työpäivän jälkeen kuin mukavaan ajanvietoon yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Istu alas altaaseen ja rauhoitu arjen kiireiden keskellä miellyttävässä vesihieronnassa.

Lämpimässä vedessä rentoutumisen lisäksi ulkoporealtaan hyvinvointia edistävät ominaisuudet vapauttaa jännitystä lihaksista, lievittävät stressiä ja jopa kipua.

Monipuoliset hierontaominasuudet takaavat nautinnon

Vartaloa myötäilevät istuimet, tehokkaat ja anatomisesti oikein sijoitellut suuttimet tarjoavat nautinnollisen hieronnan vartalon kaikille lihasryhmille. Caldera Spas ulkoporealtaat on suunniteltu niin, että siirtyessä istumelta toiselle koko keho  saa täydellisen kokovartalohieronnan.

Suorityskyky

Huoletonta käyttöä alhaisilla käyttökustannuksilla

Laatua ja luotettavuutta

Caldera Spas ulkoporealtaat on suunniteltu toimimaan äänettömästi ja tehokkaasti päivittäisessä käyttössä vuodesta toiseen. Altaan energiatehokas lämmitin ja patentoitu eristys takaa alhaiset käyttökustannukset myös pohjolan kylmissä olosuhteissa. Kaikki ulkoporealtaan osat on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja komponenteista, joille on myönnetty poikkeuksellisen pitkät takuut.

Caldera Spas altaat valmistaa vuodesta 1976 toiminut amerikkalainen Watkins Manufacturing -konserni, joka on markkinoiden johtava premium- altaiden tuottaja. Watkinsin valmistamilla altailla on yli miljoona tyytyväistä asiakasta yli 70 maassa.

Soveltuu ympärivuotiseen käyttöön

Caldera Spas on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön. Altaan tekniikka, eristys ja tiivis lämpökansi on suunniteltu toimimaan pohjoisissa olosuhteissa.

Lämpöä eristävä lämpökansi kuuluu jokaisen altaan varustukseen.

FiberCor maksimoi energiatehokkuuden ja minimoi käyttökustannukset

Caldera Spas® altaat on eristetty allasteollisuuden innovatiivisimmalla teknologialla:

FiberCorTM kuitueristeellä.

FiberCor kuitueriste on tehokas, 25 prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista valmistettu lämmöneriste.

Eriste puhalletaan allaskuoren sisälle, jotta se levittyy kaikkialle täyttäen pienetkin raot ja kolot eristäen altaan täydellisesti.

FiberCor eristeen tiheys on 35kg/m³

Eristäminen on kallista ja monesti siinä säästellään. Caldera Spas ei ole säästellyt kustannuksissa vaan valinnut parhaan mahdollisen eristyksen, joka säästää sinulle selvää rahaa vuosien saatossa.

Eristepaksuus Caldera Spas altaissa on noin 100mm – 1200mm.

FiberCor kuitueriste on suunniteltu Caldera Spas ulkoporealtaita varten ja se on käsitelty kosteuden ja homeen kestäväksi. Eriste ei myöskään painu ajankaan saatossa.

 

Kätevä ohjauspaneeli

Ulkoporealtaan veden lämpötilaa, hierontojen tehokkuutta, valoja ja muita toimintoja ohjataan helppokäytöisellä ohjainpaneelilla.

Poreiden ilmamäärää ja vesiputouksien voimakkuutta ohjataan altaan reunoilla olevista erillisistä säätimistä.

Paradise ja Utopia malleissa on myös voimansäätövivut altaan reunoilla.

Utopia malliston altaissa on kaksi ohjauspaneelia hierontojen ja valojen säätöön.

calderaspas-soveltuvuus

Automaattinen vedenpuhdistus

Allas suodattaa vettä jatkuvasti / jaksoissa. Koska vesi liikkuu ja suodattuu sitä ei tarvitse vaihtaa jokaisen käyttökerran jälkeen kuten esim. kylpytynnyreissä. Vedenvaihtoväli vaihtelee käytön mukaan. Suuntaa antavana voidaan sanoa 2-3 kertaa vuodessa.

Ainutlaatuinen veden kierrätys- ja lämmitysjärjestelmä takaa että ulkoporealtaassa on aina lämmin, puhdas ja kutsuva kylpyvesi. Tehokas kierrätyspumppu suodattaa kokoajan vettä pitäen sen kristallin kirkkaana.

Vähentääksi merkittävästi kemikaalien tarvetta kaikissa Utopia ja Paradise -sarjojen altaissa on asennettuna otsonointijärjestelmän. Vacanza malleihin se saatavissa lisävarusteena.

Energiatehokkaat ratkaisut takaavat alhaiset käyttökustannukset

Altaan vesi lämpenee sähköllä ja on aina käyttövalmis. Energiatehokas kiertovesipumppu (39W) kierättää jatkuvasti vettä alhaisella teholla ja jopa 80% sen käyttämästä energiasta hyödynnetään veden lämmittämisessä.

Kokonais energiankulutus on riippuvainen mm. altaan koosta ja tekniikasta, viikottaisista käyttökerroista, asennuspaikasta, ulkolämpötiloista jne. Normaalina kulutuksena voidaan sanoa euro päivässä.

Esimerkiksi monessa kodissa ”saunaa ei ole juurikaan käytetty altaan hankinnan jälkeen”, joten kokonaiskulutukseen ei ole tullut huomattavia muutoksia.

calderaspas-energiatehokas

tyyli

Tyylikkästä muotoilu ja tunnelmallinen valaistus lisää viihtyvyyttä

Lämmin, kutsuva, tyylikäs

Caldera Spas ulkoporealtaiden tyylikäs muotoilu ja näyttävä valaistus on suunniteltu huolella, jotta ne voisivat tarjota kokonaisvaltaisen elämyksen. Elegantti altaan muotoiltu, sulavalinjaiset istuimet, veistokselliset suuttimet, ergonomiset hallintalaitteet sekä viimeistellyt yksityiskohdat kutsuvat nauttimaan altaan mukavuuksista.

Näyttävä valaistus

Tunnelmallinen valaistus lisää viihtyvyyttä ja käyttömukavuutta illan hämärtyessä. Veden väreillessä sen alle sijoitut eriväriset valot luovat näyttäviä valaistusefektejä.

Lisälaitteet viimeistelee kokonaisuuden

Lisälaitteet täydentävät kokonaisuutta toiveiden ja tarpeiden mukaan. Lisälaitteilla voit personoita ulkoporeallastasi ja tehdä siitä kokonaisvaltaisen viihdejärjestelmän. Langaton äänentoistojärjetelmä ja säänkestävä TV viimeistelee kokonaisuuden. Kuuntele lempimusiikkiasi tai katso elokuvaa televisiosta samalla kun rentoudut altaassa.